fbpx

Conditii de returnare

Retur

Conform legislatiei române, Cumparatorul are dreptul de a retruna produsele comandate, in termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia acestora, fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina Cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului la depozitul Comerciantului, aflat la urmatoarea adresa: S.C. Color Workshop Inc. S.R.L., Str. Batania, nr. 47, Timisoara, judetul Timis.

Daca Cumparatorul doreste inlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport si ramburs, daca este cazul, cad in sarcina sa.

ATENTIE!

Nu se accepta retururile expediate prin Posta Romana.

Coletele cu ramburs vor fi refuzate!

Produsele cumparate pot fi returnate in ambalajul original sau intr-un alt ambalaj similar din punct de vedere al protectiei conferite comparabil ca rezistenta, fara a fi purtate sau deteriorate! Daca la receptionarea produselor returnate se constata ca produsele au fost purtate sau deteriorate sau prezinta zgarieturi sau pietre lipsa, ne rezervam dreptul de a nu va returna (in totalitate) sumele incasate de la dvs.

Rambursarea sumelor incasate de la dumneavoastra sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa verificarea starii produselor returnate (sa nu fie purtate, zgariate sau deteriorate) si efectuarea facturii de stornare.

Rambursarea sumelor se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre dumneavoastra. In acest sens, dumneavostra trebuie sa ne comunicati in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Nu suntem raspunzatori de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.

Daca din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificatiile din site, costurile de retur vor intra in sarcina silversy.ro si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede. In cazul in care nu doriti inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice.

In cazul in care nu putem onora comanda din cauza ca produsul sau serviciul nu mai este disponibil, va vom informa despre aceasta indisponibilitate.

Scroll To Top
  • Menu
Close

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping